à propos de moules à pâtisserie en terre cuite - à l'Est, du nouveau...
ConferencePaper (Artikel, die in Tagungsbänden erschienen sind)
ID
3701462
Author(s)
Allemann, Martin; Vernou, Christian
Author(s) at UniBasel
Allemann, Martin
Year
2016
Title
à propos de moules à pâtisserie en terre cuite - à l'Est, du nouveau...
Book title (Conference Proceedings)
Actes du congrès
Place of Conference
Autun, Saône-et-Loire, France
Year of Conference
2016
Publisher
Société Française d'étude de la céramique antique en Gaule (SFECAG)
Place of Publication
Marseille
ISSN/ISBN
1297-8213
Keywords
pottery, bread stamps, late antiquity, roman period, food production, christianization
Series title
Actes des congrès de la SFECAG
edoc-URL
http://edoc.unibas.ch/52302/
Full Text on edoc
No
MCSS v5.8 PRO. 0.363 sec, queries - 0.000 sec
©Universität Basel | Impressum
|
26/04/2024
Research Database / FORSCHUNGSDATENBANK